Vinnare av 1 års förbrukning av Nutella

Vinnare blev Lisa som vann med den här motiveringen:

Åh! Jag säger Stockholm alla gånger om. Finns något som passar var och en i familjen. En årsförbrukning Nutella skulle inte min man tacka nej till heller :-) . Hans betygsättning av svenska hotell utgår från vilka som serverar Nutella i frukostbuffen. Vi bodde en vecka på ett all inclusive när sonen var liten. Jag åt nutella och croissanter till frukost varje morgon och när jag kom hem hade jag gått upp 3 kg så det vore totalt livsfarligt med en årsförbrukning :-D

Stort grattis! Maila din adress till info@kathe så får du mer info. 🙂

Jag återkommer med info om vem som vunnit boendet!

2 Comments

  1. 27 February 2013 / 19:59

    Wow!!! Tack!!! Här blir det nog en och annan nutellafrukost, Som tur är tränar vi ju en hel del så det blir nog inga problem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.