Den ska bli min!

Jag har funderat på den här jackan som ni vet, och nu är den äntligen på väg hem till mig. Visst, den är ljus vilket inte är så praktiskt med två 20-månaders, men eftersom det är syntetskinn borde den vara lätt att torka av. Jag hoppas att den är lagom stor över axlar/rygg och att ärmarna inte är för långa.

Var det fler som klickade hem den? Har ni hunnit testa? Det finns kvar en i den här färgen white swan i stl L och i alla storlekar i den nya färgen rose dust.

4 Comments

  1. Anna
    25 February 2013 / 23:19

    Har beställt en svart. Funderade också på stl. Vilken tog du? Jag tog min vanliga stl men är rädd att den blir för liten..

  2. 25 February 2013 / 23:28

    Eftersom jag har S/M upptill så tog jag M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.