Typ en dagens

Jag har kommit ifrån det här med att ta en dagens outfit-bild. Tog denna snabbt i provrummet hos H&M. Tyvärr glömde jag ta av sjalen innan men jag har i alla fall på mig en jätteskön skjorta (skön och följsam som en blus) från Whyred, jeansshorts från H&M, strumpbyxor från Falke och jodphurs från Vagabond. Satsade på platta skor då jag och väninnan åkte till Emporia och där är det långa avstånd att gå.

Halva tiden gick åt till att hitta och bli förvirrade om vartannat, en fjärdedel till att luncha och fika och en fjärdedel till att kolla in butiker. Man ska nog ha tid att gå där en hel dag för att få maximalt utbyte. Jag tror jag håller mig till Valen när jag ska kolla in nyheter för bloggen i vanliga butikskedjor som H&M, Gina Tricot, MQ, Scorett, Deichmann, Vero Moda och liknande. Planerar att komma igång med det igen inom en månad. Ska jag kolla in fler butiker så kör jag nog hellre till Hansa. Inte lika stort och går snabbare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.