H&M hos Emporia

Det bästa med Emporia är trendavdelningen hos H&M. Den känns mycket rymligare och större än t.ex. butiken på Gustav Adolfs torg. Hittade tio plagg, eller egentligen fler men orkade inte bära allt, som jag tog med mig in i provrummet. Hittade bland annat peplumtoppar men tyvärr inte i rätt färger. Letade också efter den gula jackan som finns i webbutken men hittade den inte. Testade klänningen jag bloggat om (den för 199 kr) och den satt bra förutom över ryggen där den var för liten. Attans! Kunde inte gå upp till en 38:a för då hade den blivit för stor över höfterna. Det blev ett plagg som fick följa med mig hem.

När jag kikade igenom olika butikers utbud slog det mig hur mycket jag gillar min egen garderob. Blev inte alls så shoppingsugen som jag befarat. 😉 Jag ska bara strukturera upp min garderob och komplettera med ett fåtal plagg så blir den kul igen.

2 Comments

  1. Anna
    23 February 2013 / 23:54

    Vilket plagg blev det??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.