Onsdag kväll

Äter kesella, som vanligt, och fixar med bloggen. La precis in ett sponsrat inlägg nedan, hoppas det syns tydligt? Anledningen till att jag får förfrågningar om att lägga in sponsrade inlägg är att det är mycket bra för dem att synas här för att komma högre upp i sökmaskinerna. Vet inte riktigt varför min blogg har den effekten men jag gillar det. 🙂

Spelar in Mia på Grötö som har blivit mitt nya favoritprogram. Visst är det bra? Har köpt hem blommor och mat till imorgon när min bästa väninna kommer. Hinner jag inte städa så hinner jag i alla fall att piffa till det med blommor. Och då kan programmet rulla på medans vi umgås. Barnvänligt dessutom.

Nu blir det fler inlägg här, dock inte fler sponsrade idag, om de små sover på som de bör. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.