Sponsrat inlägg: Modeparty!

Många tycker att bingospel på nätet är spännande, men jag har alltid tyckt att det fattats något. Det känns så trist att sitta hemma i soffan klädd i morgonrock och spela bingo helt ensam. Poängen är ju att vinna pengar och vad har man pengar till? Jo att köpa kläder, skor och väskor för såklart! Kanske går det att kombinera ett intresse för mode med bingospel på samma gång som man gör det lite mer socialt. Det var då jag kom på idén med ett bingoparty med inriktning på mode.

Man bjuder in alla sina modeintresserade kompisar och ber dem ta med en laptop samt ett antal modedetaljer exempelvis kläder, som de kan tänka sig att satsa. För att göra det lite roligare kan man bjuda på lite smårätter som går lätt att tugga på medan man sitter vid laptopen (se bara till att de inte är kladdiga, vi vill inte ha några pinsamma olyckor). Sedan sätter man bara igång! Jag brukar använda mig av Jackpotjoy eftersom de har så många olika typer av bingospel på nätet att välja mellan. På bingopartyt blir det dock mycket mer spännande än att bara vinna pengar, för varje spelar satsar vi även någon av våra modedetaljer. Vinnaren när kvällen är slut är inte bara rikare på pengar utan får gå hem med en helt ny garderob.

Det bästa med att spela modebingo med Jackpotjoy som hjälp är att man inte behöver satsa så mycket pengar om man inte vill det, utan man satsar saker som man redan har istället. Och det blir alltid så att kläderna byter ägare flera gånger, så även om du inte tar hem storvinsten så går du säkert hem med något som du inte kom i. Huvudsaken är att det ska vara roligt för alla, och det brukar det vara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.