Bortrövad till Emporia

Jag nästan skäms för att säga det, men idag var första gången jag besökte Emporia. Blev “bortrövad” dit på lunchen vilket jag är tacksam för. Tack Bernardica! 😉 God pizza på Vapiano, smarrig bakelse och kaffe på Choco Mania och många roliga idéer genom hela lunchen. Perfekt fredagslunch!

2 Comments

  1. 9 February 2013 / 10:12

    Så mysigt och gott! jag har inte heller lyckats ta mig dit. Är så himla mesig med rs-virushotet och känner mig ju dessutom inte helt fit for fight efter förlossningen… Men endera dagen blir det utflukt 🙂

    • 9 February 2013 / 16:11

      Ja, rs-virus är absolut inget kul, men snart är det vår och då minskar risken. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.