Trosmodell efter kropp

Jag erkänner att jag inte visste att det finns vissa kroppsformer som innebär att man _måste_ ha maxitrosor. Är det verkligen sant? Varför? Vad händer om man har “vanliga” trosor?

7 Comments

 1. 7 February 2013 / 17:21

  Vill faktiskt svara på detta, tänkte gjort det redan imorse. För det första så såg maxitrosorna på bilden ut som något en treåring skulle ha på sig 🙂 Men det finns många sexigare maxitrosor, jag gillar trosor som är feminina i retromodell med hög midja.
  Jag kan inte ha lågt skurna trosor längre om jag inte vill få en ful kant under kläderna. Har man lite fett eller putmage så blir det lätt en liten inskärning eller valk längs med troslinningen, vilket ser tråkigt och osmickrande ut under en figurnära outfit. Så det är ändå tur att det finns olika modeller 🙂

 2. Elin
  7 February 2013 / 17:44

  Jag skulle tro det finns massor av skäl till att man föredrar ett plagg med viss skärning före ett annat, tex ärr eller putmage, huvudsaken är att det sitter bra och bekvämt tycker jag. Synd om man som tjej känner att man måste klä sig enbart för att vara sexig. Själv är jag för kort för maxitrosor tror jag, de går långt ovanför midjan på mig. Däremot ser de ju ut att täcka hela rumpan och det är ju en bra sak 🙂

 3. 7 February 2013 / 21:24

  Tack, då vet jag. 🙂 Har kollat runt och sett att det faktiskt finns snygga maxitrosor, typ hela svarta med lite spets och så.

  Sen det här man att kanten syns kan jag också förstå, men varför inte ha riktigt lågt skurna trosor då, så att kanten kommer nedanför byxlinningen t.ex.? Så slipper man ha varma underkläder som sitter åt högt upp.

  • Anna
   9 February 2013 / 09:39

   Men Käthe! Varför skulle alla föredra att ha “riktigt lågt skurna trosor då, så att kanten kommer nedanför byxlinningen t.ex.? Så slipper man ha varma underkläder som sitter åt högt upp” bara för att du gillar det bäst? Varför måste man ens kommentera det och på så vis få det att verka som om det är mindre ok att ha maxitrosor om man nu föredrar det?

   • 9 February 2013 / 16:11

    Jag skrev att jag inte tyckte de maxitrosorna jag visade upp var snygga och en del skrev då att de absolut inte kan ha något annat. Men det kan man ju, t.ex. maxitrosor i gammalt stuk eller svarta neutrala. Jag måste ju få tycka att maxitrosor är fult, speciellt de jag visade. Mitt tycke är ingen absolut sanning som alla måste rätta sig efter. Det var inte min mening att såra någon som inte kan ha annat än maxitrosor i småblommig modell. Men jag fick i alla fall upp ögonen för att många har maxitrosor redan i min ålder.

  • 10 February 2013 / 11:06

   Jag kan bara svara för mig själv och jag använder aldrig någonsin byxor, så jag har ingen byxlinning att ta hänsyn till. Jag vill bara ha en smooth look under mina kjolar och klänningar och kjollinningarna sitter ju alltid i midjan.
   Ibland vill jag vara ännu piffigare och sexigare under och då har jag även annat, även string, men till vardags är det bäst med höga trosor. Tror att det finns lika många förklaringar som det finns kvinnor och trosmodeller 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.