Det mest vårfräscha som finns

Vita byxor får jag alltid ett sug efter när våren börjar närma sig (kan jag inbilla mig även om det är ett par månader kvar). De ovan kommer från Only/Nelly och kostar hyggliga 359 kr. Gillar Onlys tajta byxor som jag tycker sitter tajt på rätt ställen. Annars är det lätt hänt att det blir för rymligt under ändan, men jag får väl ta min rumpträning till högre nivåer så mina byxor fylls ut snyggare. 😉

Jag hade matchat med en beige topp, färgglad sjal, naturbruna boots och en härlig vårjacka.

Hur vill du matcha dem?

6 Comments

  1. 7 February 2013 / 21:43

    T-shirt med tryck, kanske militärskjortan öppen som en jacka?!

  2. 8 February 2013 / 22:04

    Vit t-shirt, ett snyggt bälte, skinnjacka och boots! Har förra årets favoriter väntandes i garderoben på våren (Nellys vaxade “Elly” med dragkedjedetaljer!) 🙂

  3. 9 February 2013 / 14:37

    Älskar vita byxor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.