Handtag är som accessoarer

Jag testar ett verktyg från Myresjökök där man kan ändra färg på luckor, handtag o.s.v.. Jag tror det är handtagen på översta bilden som får mig att associera till modernt medan handtagen på sista bilden stämmer mycket mer överens om vad jag är ute efter. Annars är det exakt samma kök.

OK, då är stilen på handtagen klart! 🙂 Ska förslå för sambon att vi kör på vita utan präglingar som Matilda föreslog i inläggen nedan. Ja, vitt är både fint och förstorande, och genom att hålla färgskalan till vitt och grått kan man lätt variera färgen på andra sätt.

 

2 Comments

  1. Helen
    31 January 2013 / 21:03

    Sitter faktiskt just nu framför datorn och planerar mitt kök. Jag har turen att vi redan har en planlösning som jag älskar, men det är ändå så svårt och så många val. Risken är stor att jag sitter här halva natten. Kom på att jag skulle prova på att toppa min dotters hår och kom på att jag sett ett tips på din sida, men jag kanske halkar in på Myresjököks verktyg istället.

    • 31 January 2013 / 21:17

      Haha, visst tar det tid. Det finns bröllopsplanerare, jag skulle vilja att det fanns köksplanerare. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.