På tal om distanskurser

Kom på att jag på 90-talet (eller om det hade blivit år 2000) läste en distanskurs om örter och dess användning. Jag tror distanskurser kommer att passa mig bra då det blir mer flexibelt och jag är flitig som få när det gäller att jobba/plugga hemifrån. Ska bli riktigt spännande att plugga igen även om det är helt andra ämnen. Som det ser ut just nu blir det en kurs från England och en från USA och så en liten rackare från Sverige. 🙂 Ser fram emot det men hatar att prata engelska (krävs Skype-samtal på den ena kursen) så den biten är inget jag ser fram emot. Fy! Men jag känner att jag måste utmana mig själv mer. Tre saker jag verkligen ogillar och som ger mig rysningar: föreläsa (om det är en stor samling), prata engelska och att flyga.

Kommer förstås att blogga och jobba parallellt! Kurserna är inte på heltid, då jag måste få tid till jobb och familjeliv också. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.