En titt i garderoben

Så här der det ut efter rensningen. Jag har hängt in efter märke som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Acne, Best Behavior, Dagmar, Hunky Dory, Odd Molly, See by Chloé, Sonia by Sonia Rykiel, Whyred och YSL. Därefter H&M, Gina Tricot, Vila, Vero Moda och slutligen blandade byxor. Längre ner utanför bilden finns övriga kjolar och shorts upphängda och ytterligare längre ner fler tröjor och toppar. Detta är ett första steg i min utrensning. Det är ingen meningen att ha kvar sådant som inte riktigt är ens stil, inte sitter som man vill eller som av någon anledning inte känns bra.

2 Comments

  1. 20 January 2013 / 15:34

    Bra Käthe! Bara en liten nyfiken fråga. Varför har du hängt dem efter märke? 🙂

    • 20 January 2013 / 21:50

      Ja, kanske lite galet, men jag tänkte testa det tillfälligt för att ha koll vad jag köper och gillar för märken och för att kanske få ny inspiration vad jag ska ha på mig. Har testat efter färg och efter plaggtyp innan och tyckr inte det gett mig så mycket. Nästa steg är olika “garderobskapslar”. 😉 Fast en stor klädkammare hade inte varit fel. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.