RS-virus?

Jag misstänker att Hektor har fått RS-virus. Ja, antagligen Chloe också men hennes luftrör/lungor verkar tåligare så än så länge påminner det om en vanlig förkylning. Hektor däremot är helt utslagen och jag får bara i honom ett glas mjölk per dag och ingen fast föda. Tack och lov att jag inte hann sluta amma. Han vill klänga på en hela dagen, orkar inte stå upp eller busa och vill halvsova mest hela dagarna. Och så hosta på det. Idag är första dagen han är feberfri men han är läskigt matt.

Så trist att vårdcentralen inte ville ta emot oss i måndags utan hänvisade till akuten om hostan/andningen blev värre (vilket den inte blev). När sambon ringer så brukar han få tid direkt. Så därför får han ringa innan helgen om det inte blir bättre imorgon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.