God chokladpudding (protein)

20130109-223117.jpg

Detta var ju inte alls dumt. Jag vispade ihop 1 dl proteinpulver av Charlottes Perrellis med chokladsmak, 1 tsk kakao för extra chokladsmak och 1 dl vatten. Det fick stå i kylen några timmar och sedan garnerade jag med mandlar.

Dock tror jag att 1 dl är för lite då jag inte blev riktigt mätt. Man ska använda 30 g proteinpulver per tillfälle så jag får ta reda på hur mycket det är. Annars brukar det medfölja ett mått.

Tips! Just nu har Gymgrossisten 20% rabatt och gillar man inte choklad finns det jordgubb som man borde kunna göra smarriga proteindrinkar av. Själv är jag helt fast att använda Syntha-6 med jordgubbssmak (strawberry milkshake) efter träningen. Den innehåller fler kcal och mer kolhydrater.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.