Något matt

20130104-222222.jpg

Jag var vaken ganska mycket i natt också och det blev tydligen en natt för mycket. Jag var dödstrött och illamående när jag väcktes i morse så sambon fick stanna hemma och ta över. Inte helt lämpligt då han har mycket på jobbet, det är typiskt att det händer då.

Jag sov hela förmiddagen, väcktes av min bästa väninna vid lunch och sedan slappade vi i sängarna hela eftermiddagen. Mycket välgörande! Sambon köpte semlor till oss under barnvagnspromenaden som vi mumsade på.

Sov ett par timmar sen eftermiddag också.

I natt hoppas jag att alla sover bra och att vi vaknar pigga!

Säger godnatt fastän jag vill blogga. God natt! 🙂

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.