Nu slipper jag gå med rumpan bar

Mamma kom med den här jackan från Barbour till mig idag. Tack, tack! Äntligen en snygg vinterjacka som täcker ändan utan att man känner sig som en Michelingubbe. Den är i stl 38 vilket var tur, kunde inte haft den mindre över axlarna (och maffigare ska de bli). Annars är jackan normal i storleken och mycket rymlig över höfterna. Inte så blank som bilderna (blixt) och färgen är mjukt olivgrönt som skiftar i brunt (olive enligt produktbeskrivningen). Mycket bättre färg till mig än svart.

Inköpt på Nobo Design för närmare halva priset. Just den här modellen är slutsåld men där finns fler fina Barbourjackor och annat fint på rean med upp till 70% rabatt. Modellen heter Arctic Down Parka.

10 Comments

 1. 4 January 2013 / 14:00

  Vilken snygg jacka!

 2. 6 January 2013 / 11:40

  GUD, vad snygg! den kommer du bli både varm och fin i!

 3. Eva
  6 January 2013 / 17:27

  Så snygg. Barbour har verkligen kvalitet. //Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.