Julgalen, jag?

Ja, kanske, men det är ju under så kort tid. 🙂 Letade mandelmusselformar i skafferiet men hittade tyvärr inga. Det dök dock upp barnserviser vilket är perfekt. Men var kan jag ha lagt formarna? Jag hittade också fina kakburkar, en med mormors handstil på en fastklistrad lapp där hon hade skrivit Kanelpinnar. De minns jag inte så nu måste jag googla. Om mormor har skrivit kanelpinnar så får det bli sådana. *haha*

Som det är nu klarar vi oss på de kakor jag bakat, det som blir sen är bara bonus. Jag har nu börjat fundera på julmat. Det är gott att äta julmat innan jul och på julafton och kanske en till två dagar därefter, sen får det vara nog. Jag tänker köpa en färdig skinka som jag själv griljerar, göra en Janssons, köttbullar och en laddning risgrynsgröt till. Saffranspannkaka var ju hur gott som helst så det gör jag fler gånger.

Pyntet är på plats i stort sett, det är bara granen och julklapparna som ska fram sen.

Tidsmässigt ser det bra ut!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.