Försöker du ta kål på mig?

Det undrade sambon när han såg alla hyacinter. Då svarade jag att i sådana fall finns det enklare sätt. *haha* Jag kunde inte låta bli att köpa hyacinter och tänker försöka hindra doften med kupor (om jag hittar – kanske någon vas eller skål?) eller som en sista utväg att slå in dem i genomskinlig plast och hoppas att det ser snyggt ut.

Den mjuka nötkakan är fix färdig. Första advent är räddad! Fryser in de två jag gjorde i fyra delar. Minst en del ska tas upp till julafton för nötkaka då är ett måste framför Kalle Anka.

2 Comments

  1. Eva
    28 November 2012 / 20:47

    Oj, vad du är duktig och hinner mycket. //Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.