Fy katten, för sovmorgon

På grund av rätt jobbiga nätter fick jag sovmorgon igår och idag men jag kan inte säga att jag njöt av det. Jo, det var ett måste, men det är så himla segt att inte hinna det man brukar på förmiddagen för hela dagen blir lidande. Rutiner är verkligen A och O, annars kraschar hela schemat. Men nu laddar jag för veckan. Jag har hunnit göra lite mat, fixat med hyacinter (får klura ut lösningar sen när de börjar blomma och lukta) och tagit fram adventsstaken till köket. Saknar en jullåda med fler adventsstakar men jag hoppas den kommer fram innan jul. 😉

Ingen magsjuka på över två dygn så nu borde vi vara smittfria. Det kanske inte ens var kräksjuka?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.