Fräsch rödbetssallad

Synd att jag inte hann ta en bild men jag lägger in en snart då jag säkerligen gör salladen igen mycket snart. Jag utgick från det här receptet och modifierade lite då jag bara gjorde en halv sats och utgick ifrån vad som fanns hemma, det räckte till två vuxna:

Halv burk 1% kesella (0,1% blir inte krämig och fin)
Halvt äpple i tärningar (utan skal förstås)
2 tsk riven pepparrot (tog dubbelt då vi gillar det här)
6 små hela inlagda rödbetor i tärningar (ca dubbelt jämfört med receptet)
1/4 finhackad rödlök (purjolök enligt receptet)
en nypa salt

Blanda samman och ät på macka tillsammans med egna köttbullar. Gjorde nämligen köttbullar till lunch idag så detta fick bli kvällens middag då det var tidsnöd. Salladen är riktigt fräsch och god. Den smakar rödbetor, friskt och sött av äpple och starkt och fräscht av pepparroten. Kommer inte att kunna äta färdigköpt längre. 🙂 Som bonus innehåller kesellan protein.

Tips! Passar perfekt på julbordet!

2 Comments

  1. 27 November 2012 / 19:36

    Vi käkade rödbetssallad här hemma till middag igår 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.