Första granen i stugan

20121115-121507.jpg

Köpte en liten gran för 30 kr när jag var ute och spatserade med vagnen. Gjorde den inte barrotad för jag tyckte den blev fin i den här krukan. För nu blir det inget pynt i den för jag tycker det är så fint utan i en så här liten gran. Kanske jag ändrar mig när vi börjar närma oss jul. Kanske kan bli en röd rosett. Vi får se!

Tips! Om du har svårt att hinna julpiffa så är mitt tips att göra pyttelite varje dag, det ger effekt i längden.

2 Comments

 1. Eva
  15 November 2012 / 13:32

  Hej
  Låter dina två minsta växter vara i fred? Tänkte på att du också skrivit om alla fina amaryllis du ska ha i hemmet. Når inte barnen era fönsterbräder, eller de är inte så intresserade? Eller du ställer dem mitt på bord där de inte kan nå? Jag behöver tips var man kan ställa blommor och julpynt så nyfiken och långarmad 1,5-åring inte når och tar sönder det.

  • 20 November 2012 / 22:12

   Jag ställer dem där de inte kommer åt, men har satt en stickig gran som de kan “träna på” att inte röra. :/ Funkar det inte så ställer jag undan men jag försöker inte göra det för lätt för mig för då kan det bli besvärligt när man kommer bort till folk sominte har småbarn. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.