Avslappnande och energigivande

20121114-091940.jpg

Det var längesedan jag badade men igår kväll fick jag ett ryck. Struntade i alla måsten tappade upp ett hett bad (avslappnande) med lavendelolja (lugnande) och en kopp kaffe (energigivande). Innan jag hoppade i applicerade jag en ansiktsmask med C-vitamin från Lumene (energigivande). Givetvis med ljus (lugnande).

Underbart och man kan faktiskt vara både lugn och fylld med energi på samma gång. Och som bonus blev huden mjuk och len av oljan och ingen spår av frusenhet efteråt.

4 Comments

  1. 14 November 2012 / 11:25

    Tänk om man hade ett badkar… 🙂

  2. 15 November 2012 / 20:21

    Jag älskar att bada så skönt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.