Lunchtips

20121105-121001.jpg

Nu är jag igång med matbloggandet igen. 🙂 Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra med nötfärsen mer än att jag ville att det skulle gå snabbt och vara smakrikt. Ibland behöver man inte uppfinna hjulet på nytt så jag blandade färsen med lite vatten, salt, svartpeppar, hackade soltorkade tomater (i olja) och fetaost. Formade till biffar, lade på en plåt, penslade på olja och in i ugnen. Först 5 minuter på grill, varmluft och 225 grader C och därefter 6 minuter i 200 grader och varmluft. Medan de var i ugnen hann jag plocka undan här.

Perfekta att göra många och stora för att ta fram till lunch och middagar. Håller någon dag i kylen och upp till tre månader i frysen.

1 Comment

  1. Eva
    5 November 2012 / 21:12

    Sådana biffar tänker jag också göra i dagarna. Hade glömt bort receptet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.