Min lördag med träning och städning

Idag besökte jag gymmet för första gången på en månad. Jag hade tappat en hel del styrka och fick sänka i stort sett alla vikter, så nu är det extra kolhydrater och träning varje dag i hemmagymmet som gäller. Vila kan jag göra när jag dör. 😉 Men faktiskt så blir jag mycket så piggare när jag får styrketräna, så pigg att jag höll igång hela eftermiddagen och städade vardagsrummet och en hörna i köket förutom allt annat som skulle göras.

Jag är så sugen på att snygga till här hemma. Lite piff, för vi väntar några år med nästa renoveringsgrej – köket och vårt sovrum. Jag tror det är hösten som lockar fram städmani. Imorgon ska vi fixa stora sonens rum medan mamma passar de små och så tänkte jag bli klar med hallen och köket. Mysigt att ta fram ljus, varma plädar och plocka in blommor när det är klart. Nu ska jag surfa runt och leta inspiration när det gäller pojkrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.