Fin kofta från Modström

Nä, jag orkar inte googla inredning mer. Har använt sökord som pojkrum, soffbord (behöver ett nytt), vitt skrivbord och kökssoffa. Hittade istället den här snygga koftan från Modström som finns att klicka hem hos Nelly för 799 kr. Jag hade matchat den till jeans och mockaboots.

P.S. Frisyren var inte dum den heller – halvlångt, halvvågigt och blont. Ska be mamma att klippa några centimeter till på mitt hår för det behövs.

4 Comments

 1. 30 September 2012 / 09:48

  Den var supersöt, nu skulle man behöva någon Nelly-kod…

 2. 30 September 2012 / 10:24

  Snygg! Jag klippte lite mer än jag brukade hos frisören sist och fick typ den längden som modellen har på bilden – älskar det! Så mycket bättre än det gamla lite längre, där det såg slitet ut längst ner för att det var mer uppklippt osv. Hon gjorde en spikrak kant på håret längst bak och inte en mjuk båge som jag haft innan och det kändes mkt fräschare 🙂

  • 30 September 2012 / 20:40

   Låter jättefint! Tack för inspirationen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.