Vip-shopping av Missoni-kollektionen hos Lindex

Imorgon, eller kanske redan vid tolv i natt, släpps kollektionen. Det trodde jag, men tydligen pågår det vip-shopping ikväll. Surfade dit och fick genast en köplats. Tänkte klicka hem något till Chloé i första hand (tunika och leggings) och kanske något till mig så vi kan matcha varandra, men orkar inte sitta och hålla koll på min köplats ikväll. Är så himla seg.

2 Comments

  1. 24 September 2012 / 20:13

    De har vipshopping i butik också innan allmänheten får handla. Orättvist kan jag tycka. Jag var inbjuden men orkar icke vara där före kl 8 för att handla kläder liksom. Tycker det borde vara samma tid för alla. Så det så 🙂

    • 25 September 2012 / 22:32

      Jag tycker vi bloggare borde få hem alla kläder så vi kunde prova i lugn och ro. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.