Recension av Nutri Color Creme 931 Light Beige

Nu har jag testat Nutri Color Creme 931 Light Beige en gång. Köpte den lilla förpackningen om 100 ml, men det finns en större pumpflaska om 250 ml som lönar sig att köpa när man har hittat rätt nyans och har för avsikt att då och då upprepa behandlingen. Nutri Color Creme från Revlon är en hårinpackning med färgpigment. Den kan användas för att dämpa det gula i en blont hår (nyans 1002 White Platinum) eller för att ge en mer dämpad blond ton (nyans 931 Light Beige eller 812 Light Pearly Beige Blonde) eller för att förstärka med mer röda eller bruna pigment för att pigga upp en tidigare färgning.

Produkt: Revlon Nutri Color Creme
Storlek: 100 ml / 250 ml
Pris: 109 kr / 179 kr (hos Lyko, kan vara dyrare på andra ställen)
Egenskaper: Inpackning som tillför pigment i blekt eller färgat hår.

Min bedömning: Bra för att nyansera blonda hår. 931 Light Beige ger en mer dämpad och fin blond ton. Perfekt till alla som vill dämpa ner det ljusa och få en mer naturlig ton efter en blondering eller slingning. Mest effekt efter första tvätten men sitter kvar efter andra tvätten också. Håret känns lent och skönt efter behandlingen och torkar inte ut som ett silverschampo gör. Jag kommer att fortsätta att använda den här inpackningen. Stort plus för att den är snabb att använda, den ska bara verka i håret i 3 minuter.

Tips! Man kan låta Nutri Color Creme verka längre än tre minuter och under värme för att få starkare effekt och det går att mixa nyanserna med varandra.

2 Comments

  1. 26 February 2015 / 21:41

    Hej! Har länge funderat på att testa nutri color creme men har inte varit säker på om jag vågar. 931 e nyansen jag verkligen vill ha men många har sagt att dem fått en rosa nyans som varit svår att få bort. Har du märkt av detta eller beror det på något annat? :0
    (Btw, ääääälskar din blogg o tips)

    • 2 March 2015 / 14:33

      Testa med bara 20 sekunder första gången för att se hur ditt hår reagerar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.