Ljushuvud

20120914-142204.jpg

Foto jag tog precis innan ansiktsbehandlingen.

Det är bara lite gul ton kvar där jag blonderade så jag tror jag skippar toningen och köper en inpackning med kall färg, typ beige eller violett. Jag undrar om jag någonsin har varit så här ljus förut. Men jag gillar det, grovjobbet är gjort, ska bara få rätt ton på det.

Risken är väl att man ser ut som en bimbo i den här färgen men det kan vara mycket användbart också. 😉

4 Comments

 1. 14 September 2012 / 14:18

  Hehe, stackare som haft så mycket jox med håret. Själv borde jag också göra ngt men orkar bara inte. Vill ha lite kallare ton men det får nog bli hos frisör. Hoppas du blir nöjd med din ton nu. Kram

 2. C
  14 September 2012 / 15:09

  Tycker att du ser skitsnygg ut!
  Revlons lila inpackning är bra om det inte redan är den du har i tankarna.
  Hälsningar C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.