Glossybox

003 Blond

Har ni hunnit testa Glossybox och i så fall vad tyckte ni?

6 Comments

 1. Eva
  8 September 2012 / 10:07

  Hej K! Jag har haft Glossybox nu i 4 månader och jag är supernöjd so far. Det är ett lätt sätt att få prova olika märken och produkter.Dessutom är det såå fint inpackat att det blir som en present till mig själv en gång i månaden. Prova vetja:). Må gott hälsar Eva

 2. 8 September 2012 / 21:56

  Jag har prenumererat i några månader och jag är lite tveksam till att fortsätta. Urvalet är ganska ojämnt och passar ibland inte alls. Som denna gång då jag fick en foundation i färgen bronze. Den var för ljus för mig så det kan jag inte använda. Läste sedan att emma på frilly things fick exakt samma färg. Hon är jätteljus och jag har mörk hy… En månad var det flera som fick ett GRÖNT läppstift?! Det är såklart spännande varje gång det kommer men ibland tänker jag att jag skulle ta pengarna och köpa nåt jag verkligen vill ha ist. för en massa små body lotions och annat som ändå bara blir ståendes…

 3. Nettan
  9 September 2012 / 19:52

  Jag fick 3 månader i födelsedagspresent, vilket ju är superkul för då får jag presenter ett bra tag efter själva födelsedagen 🙂 Jag har fått två paket än så länge och det har varit både bra och mindre intressanta grejer. Kul att få testa sånt som jag aldrig hade gått och köpt själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.