Resultat av dagens ljusfärgning

Ja, jag vet att det är en dålig mobilbild men det kanske ändå går att ana att hårbottnen smälter ihop bättre med resten av håret nu? Jag slängde i Mood Blonde från Jane Hellen i nyansen 102 Pärlblond. Den är mycket mildare än vanliga blekningar eftersom den bara bleker upp till tre nyanser. Och sedan har den en tvåa i sig vilket innebär att den innehåller ask (=blått) vilket är bra för att dämpa röda pigment. Jag hoppas att jag uppfattat det rätt, annars får min frisör informera mig igen. 😉

Min uppfattning är följande:

1. Jag upplever inte att den sliter på håret mer än en intensivtoning, Blond spray sliter mer.

2. Går bara åt halva mängden när man färgar utväxten = bra.

3. Den här nyansen är jättebra om man lätt får gult/rött hår när man bleker håret.

4. Den hade varit helt perfekt om den hade hetat Ljust pärlblond, och av den anledningen vill jag testa Schwarzkopf Ljus pärlblond 10.2 nästa gång. Den ska bleka upp till fyra nyanser och färga. Eller så testar jag Loreals Casting Créme Gloss i nyansen 1021 extra ljus pärlemorblond.

5. Kanon att bleka och färga på samma gång. Jag hade glömt känslan av ett färgat hår. Färgningen gör ju att hårstråna blir tjockare vilket är bra när man har tunt hår.

6. Det känns kul att ta kommando över håret igen. Att kunna fixa till det själv mellan frisörbesöken.

7. Jag märkte inte av alls att jag använt Spray Blond, så det är inte allas hår som reagerar.

Frågor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.