Nu ska jag bli frisk!

Är så trött på att vara sjuk och att se tvätthögarna växa och saker spridas både här och där så ikväll fick jag ett ryck och röjde hallen och började tvätta mer än bara det nödvändigaste. Det känns så skönt, blir nästan frisk bara av det. Hoppas bara inte att det blir bakslag imorgon. Jag passade också på att ta undan sandaler för det är faktiskt september och snart är det dags att dra på sig UGGs.

Ikväll kände jag inte av någon klåda i hårbottnen, tack och lov. Löss tror jag inte det är, även om jag kan tänka mig att det känns så, för den hemska blondsprayen tar väl död på allt inklusive löss om jag får tro på allt som skrivs på nätet om blondspray. 😉 Att sprayen inte går ut håret och fortsätter bleka kan jag inte förstå. Det är ju väteperoxid som är blekmedel och det är ju inte direkt stabilt. Hur kan det stanna kvar i håret t.o.m. efter hårtvätt? Men jag är inte den, jag har mailat Schwartzkopf och frågat om det stämmer och om man inte kan bleka med deras andra produkter om man använt blondspray innan. Jag publicerar svaret här på bloggen när jag får det.

Nu ska jag googla hur man lättast smörjer upp en dragkedja som hakar sig lätt och sen blir det ett litet och kul skrivjobb. Om inget oförutsägbart händer vill säga, vilket det nästan alltid gör. *haha*

Trevlig kväll på er!

 

2 Comments

  1. 4 September 2012 / 07:26

    Om du inte redan hunnit googla kan jag tipsa om att gnida lite på dragkedjan med ett stearinljus, det brukar funka bra!

    • 7 September 2012 / 22:35

      Tack för tipset! Jag hittade det och testade just det. Hårspray fick jag också upp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.