Klåda på natten

Jag har råkat ut för en märklig sak de senaste två nätterna. När jag ska somna så kliar det uppe på hjässan. Första natten klev jag slutligen upp och tvättade håret och det blöta håret lindrade något så jag kunde sova. Efter tvätten hade jag i, lova att inte skratta ;), en fuktmask från Decleor för att lindra, vilket också kan ha hjälpt. Igår kväll samma sak, men jag lyckades somna ändå efter lite massage med en ansiktsolja från Decleor. Om det beror på blondsprayen så borde det väl klia på dagen också? Och det borde väl ha kommit direkt efter behandlingarna?

Fler som har upplevt samma sak eller hört talas om det?

4 Comments

 1. Lina
  2 September 2012 / 21:35

  Blondspray ger “smygande” oxidationer så det kan säkert vara det som kliar. Lite som att inte skölja ur färgen/blonderingen ordentligt. Blondsprayen är frisörens fasa…jag vet 😉 nästa gång du ska färga håret hos din frisör glöm inte berätta att du använt sprayen!!

  • 7 September 2012 / 22:37

   Jag färgade själv med Mood nu och som tur är gick det bra. Puh! 😉

 2. ida
  3 September 2012 / 18:30

  Löss då? :p

  • 7 September 2012 / 22:35

   Som tur är var det inte det, men tanken slog mig. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.