Vitargo

20120818-114046.jpg

Fick tips av min bror att testa Vitargo precis innan och under träning. Gelén var småäcklig och växte i munnen men vilken bra effekt. Orkade så mycket mer!!

4 Comments

 1. Maria
  18 August 2012 / 17:09

  Urk! Jag vill inte vara glädjedödare men det där är bara ohälsosamt. Massa socker och koffein! Nä testa istället en grön smorhie eller kokosvatten. helt naturligt och massor av vitaminer och näring! Gelen har ingen som helst näring du kan lika bra ta en Cola eller Red bull om du bara är ute efter snabba kolhydrater. Inte bra för blodsockret heller!. Kolla här vad sen gelen innehåller: ngredienser: Vatten, isomaltulos*, trehalos **, amylopektin kornstärkelse (Vitargo ®), stabiliseringsmedel glycerol, surhetsreglerande medel citronsyra, koffein, konserveringsmedel kaliumsorbat, arom.

  • 18 August 2012 / 18:02

   Men grejen är ju att man vill ha in kolhydrater snabbt som attan i musklerna. Kanske inte spelar någon roll vilken kolhydrat jag tar som tränar på motionsnivå och inte har några muskler att skryta om men kul att testa. 🙂

   • Maria
    19 August 2012 / 13:48

    Jag har oxå testat de här gelerna. Men dom är ju egentligen mer som akut hjälp när man tar slut mitt i ett maraton eller cykellopp tex. I situationer där man inte kan tillföra på nåt annat sätt. För att dom är smidiga att ha med sig helt enkelt. De är inte tänkta att ta innan ett träningspass i gymet. Du betalar skjortan för nåt som du lika bra kan ersätta med en Cola. Det var bara det jag menade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.