Tråkväder = tråkkläder * 10

Om dagarna ser jag ut ungefär som jag gjorde igår med Converse, byxor, sommartröja och lätt jacka. Blir inte mycket shorts alls. Kom på att juli snart är slut så då är det väl kört då när det gäller shorts? Får frossa i höstmode istället.

Har ni sommarväder?

2 Comments

  1. 21 July 2012 / 20:56

    Samma väder som dig ;). Bor ju i samma stad, hihi.
    Håller med att det är svårt att klä sig. Kallt på morgonen när jag cyklar till bussen & ibland blir det varmare när jag skall hem. Jag hatar att frysa så det blir både jeans & jacka + skor m strumpor, suck.
    Hoppas att augusti blir fin då har jag semester 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.