Mycket protein idag


Foto: Härlig fika på Statarmuseét i Torup tidigare idag. Sockerkaka innehåller ägg vet ni väl? 😉

Mitt proteinpulver är slut men jag fick nog i mig tillräckligt med protein ändå. Två ägg i morgonens pannkakor, halv burk tonfisk med bl.a. lite kesella på knäckebröd som mellanmål och innan träning, kycklingfilé och kikärtor till lunch, sockerkaka till fika, sojabönor och halloumi till middag (och annat förstås) och nyss en halv burk kesella med blåbär och mandlar.

Och träningen idag gick bra trots att jag känner mig segare för varje morgon när jag vaknar då det blir mycket bärande. Har bara 1,5 kg kvar att öka när det gäller hantlarna så ligger jag på samma nivå som innan graviditeten. 🙂

2 Comments

  1. Eva Magnusson
    22 July 2012 / 19:28

    Mm, ser gott ut. //Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.