God kväll

Visst är det fredag? Känns som lördag, men det kan bero på att sambon börjat jobba men tagit ledigt idag. Hela familjen var på vift i Trelleborg. Trevligt och vi hann med att äta sushi ute, jag lyckades bli av med mina presentcheckar hos H&M (visar sen), leka på lekplatsen, dricka cappuccino och en del saker till. Jag trodde att nattningen skulle gå som på en räls men icke sa nicke. Barnen ligger i “fel” sängar och jag vågar inte stänga dörren i köket och fixa disken av rädsla att någon ska ramla ner trots rejält med kuddar. Ska försöka flytta Chloé först så får vi se. Efter disken står bloggning på schemat. Får se hur långt jag kommer. 😉

P.S. Tack för fina Tiramisu-tips! Lyckades svänga ihop en ikväll. Jag läste flera recept och sammanställde, tog del av era tips och gjorde mig ett eget recept. Tror det blir bra. Jag valde mandellikör som spritsort. Gud, så gott det kan vara med mandel. Nu hänger det på om kexen blev lagom blöta eller ej. Imorgon kväll får ni det rafflande svaret och receptet. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.