Lätt och bra dagkräm från Vichy

Vichy har lanserat en ny dagkräm i serien Normaderm som bl. a. ska förhindra blankhet, bekämpa finnar och minska porer. Hade inga förväntningar men den är riktigt bra. Jag är p.g.a. för lite sömn något småfinnig med tendens till fler och krämen är perfekt att använda då – ger fukt men täpper inte till porerna. Jag gillar att använda lätta dagkrämer på sommaren eller innan mens (inte för att jag minns hur det är att ha pms och finnar men ändå 😉 ). Har inte riktigt koll på var man kan köpa Vichy, är det på apotek, eller vet ni kanske? Ska strax googla priset på den för pressinfon har kommit bort.

1 Comment

  1. Maria
    13 June 2012 / 18:39

    Jodå, det finns på apoteket! Det finns en likadan för natten oxå, dvs som motverkar finnar och orenheter. Den är väldigt bra!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.