Clean Warm Cotton

Jag har äntligen testat Clean Warm Cotton. En jättegod doft av mysk mixat med “milda och fräscha dofter”  – mild (som sagt) och behaglig precis efter att jag sprejat den på mig men efter en kvart märker jag inte av den. Lite för mild och trist för min smak. Skulle vilja säga att den passar dig som inte gillar parfym. Men då kanske det hade räckt med en god deo?

Tips! Vill du testa Clean så säljer Eleven ett 3-pack för 199 kr med dofterna Warm Cotton, Cotton T-shirt och Fresh Laundry (6 ml i varje).

Har du testat Clean? Vad tyckte du?

6 Comments

 1. Carro
  7 June 2012 / 22:05

  Ingen av deras dofter tilltalar mig!
  Tråkiga och tvålaktiga.
  Har aldrig förstått vad det “magiska” med dom är.

 2. 8 June 2012 / 10:48

  Gillar Fresh Laundry bäst. Har warm cotton också men vet inte riktigt vad jag tycker. Mannen trodde att jag börjat med sköljmedel i tvätten…

 3. camilla
  8 June 2012 / 16:29

  vad har du för parfymer och rekommendera?

 4. Johanna
  8 June 2012 / 18:03

  Men de är för underbara, alla Clean-parfymerna!!! Och de luktar, även om man själv inte känner dem. De bästa är Fresh Laundry och den nyaste; Skin. (Lila flaska). Jag har 6 olika och de är perfekt lagom att ha i mitt jobb där jag jobbar nära andra människor. Min man köper alltid en ny när han är ute å reser i jobbet.

 5. 10 June 2012 / 19:03

  Jag har den som heter Shower Fresh och jag gillar den verkligen 😀

 6. 10 June 2012 / 20:50

  Jag använder warm cotton ganska ofta men håller inte med om att doften avtar snabbt, tycker den håller sig kvar länge på mig, sätter sig liksom gott i kläderna 🙂 Fresh Laundry är också väldigt god!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.