En skjorta!

En vit (eller gräddvit i mitt fall) skjorta är ett mycket bra basplagg. Snygg till det mesta. Jag har efter flera, flera års letande hittat en jag gillar. Många skjortor är stela och konstiga och passar inte alls min figur. Denna från Rodebjer är av vävd viskos och är rak i modellen men samtidigt följsam och inte för lång. Speciell, fin krage och en bröstficka. Ganska snäv i axlarna, om jag hade tagit small, så jag är glad att jag valde medium vilket får den att sitta luftigt och bra. Den finns att klicka hem hos Bubbleroom.

P.S. Hann tyvärr inte stryka den innan jag tog bilden.

2 Comments

  1. Anna O
    2 June 2012 / 19:43

    Väldigt fin. Äger själv ingen vit skjorta men som du säger så är det ju ett basplagg. Får bli nästa investering :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.