Mina nya glasögon

Det var ett tag sedan jag beställde mina glasögon från SmartBuyGlasses. Två läsare undrade hur det hade gått och jag kan meddela att det gick bra. Leveranstiden var dock hela tre veckor om jag inte minns fel, men äkta märkesbågar enligt mina ögon och bra slipade. Tog precis på dem faktiskt så jag bjuder på en osminkad bild. Har glömt att använda dem dumt nog men snyggt med mörkare bågar när man har mörka kläder och vice versa.

Hos SmartBuyGlasses finns det både vanliga bågar och solglasögon med slipat eller oslipat glas. Är sugen på ett par nya slipade solglasögon också så småningom.

1 Comment

  1. Anna O
    1 June 2012 / 21:47

    Snygga 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.