ANNONS:

En nypa luft

20120514-183602.jpg

Är ute och luftar mig innan det är dags för nattningen. Har också satt av 15 minuter för planering av sommaroutfits. Det är ju faktiskt snart sommar. 😉

Nästa år tänkte vi åka på längre semester. Då har vi en 9-åring och två 2-åringar. Förslag på bra resemål som passar alla åldrar? Jag är inte typen som njuter av att köra 30 mil men kan tänka mig att flyga (igen). Man ska dö av något. 🙂

2 Comments

  1. Marie
    18 May 2012 / 11:15

    Ja hit:
    http://www.collioure.com/

    Flyg till Barcelona och hyr en bil alternativt ta tåget. Det är inte särskilt långt och då kan ni se Barcelona också. Alternativt, flyg till Marseille eller med Ryanair till Beziers (tror jag att det heter). Staden är oerhört fin och det finns många hus att hyra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.