Jag gillar människor som vågar stå emot dumheter

T.ex. sådana som vågar gå emot arbetsgivare för att något känns så in i bomben fel utan att tänka på sig själva i första hand. I Gävle kommun finns ett boende för döva och det har visat sig att de som jobbar där inte har tillräckliga språkkunskaper, men det struntar kommunen i. När arbetstagare uppmärksammar arbetsgivaren på detta får de sparken istället för att ta itu med problemen!! Vad jag ville komma till är att det är viktigt att stödja människor som vågar. Jag stödjer genom att skriva på insamlingen.

Och så vill jag uppmuntra alla som ser fel i samhället i små eller stora sammanhang att våga reagera! Vågar man inte så händer inget!

3 Comments

 1. 2 May 2012 / 16:20

  Du har så rätt! Bra att du tar upp sånthär på bloggen. Jag har skrivit under namninsamlingen.

 2. Lotta
  2 May 2012 / 19:12

  Jag är facklig och vet att så lätt får man inte sparken, det krävs en hel del mer. Sen skall man inte tro allt man läser, finns förmodligen en annan sida också. Men visst skall man reagera, aggera och säga sitt, men ingen får sparken för det. .Det är så lätt över nätet att bara skriva under, utan att ha den blekaste aningen om saken. Undrar om,världen blr bättre då?

  • 2 May 2012 / 20:32

   Absolut, man ska vara observant med vad man skriver på. Jag har dock helt andra källor än bara tidningsartikeln.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.