Snart ett år


Foto: Bild från idag efter att vi ätit lunch. De fick spagetti och köttfärssås och jag åt hemmagjorda snitzlar och en sallad på svarta bönor.

I förra veckan blev de hela 10 månader och jag har börjat planera för ettårskalas. Eller tioårskalas (8 + 1 + 1) som det blir med tre barn som fyller år under två veckor. Bra tajmat där. 🙂 Beräknat födelsedatum var någon dags mellanrum bara. Jag hade ju hoppats på två majbarn eftersom det verkar så mysigt att fylla år i maj. Min pappa fyller år i maj och det är alltid så fint vårväder då.

Jag har börjat fundera på mat och tårta och inte minst presenter. Vad stora sonen ska få kan jag inte skriva här med risk att han får/tar reda på det men till de små har jag än så länge köpt en kul bok med mycket att titta och känna på och vars ett par Converse i blått och rosa – hur söta som helst. En babypool får det också bli och några leksaker att komplettera vår existerande leksakssamling med.

Ni kanske har tips på bra ettårspresenter?

5 Comments

 1. Anna O
  16 April 2012 / 19:24

  Hoppas det kommer lite tips så man kan apa efter :-)! Min lilla tjej är ju en månad yngre än dina så det är ju snart dags……… Gud vad tiden går fort. Men härligt är det!

 2. 16 April 2012 / 20:36

  Sötungar! Galet att det går så fort. Mina blir 11 månader nästa vecka.

  Mina ska få eltandborstar i födelsedagspresent haha. De är så faschinerade av brorsornas & blir het galna om man tar den ifrån dem 🙂

  • 17 April 2012 / 21:46

   Inte klokt vad tiden rinner iväg. Vilken bra present. *haha*

 3. Johanna
  18 April 2012 / 07:03

  Varsin Big BobbyCar. Världens bästa leksak, som de leker läääänge med. Finns i olika färger (om man vill ha röd till flickan och blå till pojken) och så finns det släp till. Vår äldsta fick det i ettårs och den höll länge, sålde den för nästan nypris på Blocket för några år sedan. Då hade barn nr 2 haft den med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.