Tvillingblogg

Jag tror det är dags att skaffa en tvillingblogg där jag kan blogga fritt om tvillingar, bajs (!), sovrutiner, barnkläder och annat som hör till (kanske för den närmaste kretsen) och renodla den här bloggen igen till att handla om mode, shopping, skönhet, lite mat och annat tipsigt. Jag behöver ju inte bli en mammabloggare i högen så att säga. Vad tror ni om det? Så kan ni läsa om tvillingarna om och när ni känner för det på den andra bloggen. Alla tycker ju att just de egna barnen är fantastiska att skriva om men jag har så mycket omdöme kvar att att jag inser att det inte faller alla på läppen. Jag skulle inte själv vilja läsa bara mammabloggar, nej, gud så trist. 🙂

Håller ni med eller ej? Ska bara hitta ett bra ställe att blogga på i så fall. Tips?

16 Comments

 1. Josefin Ö
  28 March 2012 / 12:22

  Själv har jag inget emot blandningen av mode,skönhet och barn, just för att det är mina intressen nuförtiden. Men då är jag ju också mamma till en 2,5 år gammal flicka och ska få mitt andra barn om några veckor. Det kanske är skillnad om man inte har egna barn eller mycket äldre barn.

 2. Käthe
  28 March 2012 / 12:41

  Jag får se sen när alla som vill har tyckt till. Lycka till med bebisen. 🙂

 3. 28 March 2012 / 13:13

  Jag skulle aldrig i livet orka läsa mammabloggar som bara handlar om barn. Det här är en lagom dos för mig – mode och barn blandat 🙂 Jag gillar när det är lite personligt, barnen är en stor del av ditt liv och jag hoppas att du fortsätter att blogga om både dom, kläder och skönhet.

 4. anna
  28 March 2012 / 13:59

  Jag tycker att det är blandningen som gör att det blir roligt att läsa. Jag gillar när det är personligt (gärna lite mer…) och modetips!

  Kram

 5. 28 March 2012 / 15:01

  Skulle vara kul att läsa mer om tvillingarna 🙂

 6. Maria
  28 March 2012 / 17:06

  Jag gillar blandningen så för min del behöver du inte starta en tvillingblogg.

 7. Jessica i Malmö
  28 March 2012 / 18:05

  Gillar också just blandningen för det är ju så ditt liv och många andras också ser ut. Ingens liv handlar ju inte enbart om kläder, smink, lyx och flärd utan även om mindre inspirerande saker som just sömnbrist, trots, matkladd och i mitt fall tonårsrevolt just nu 🙂

 8. lotta
  28 March 2012 / 19:13

  Jag tycker att blandningen är lagom som den är, kul att se hur småttingarna växer.

 9. 28 March 2012 / 19:27

  Jag röstar på att du tar tvllingsnacket i den här bloggen, gillar blandningen ; )

 10. 28 March 2012 / 19:49

  Har inga egna bebisar ännu men läser gärna om dina!
  Håller helt med om att det är blandningen som gör “det”.
  Läser varken renodlade mode- eller mammabloggar! Mix it!
  Kram

 11. Anna O
  28 March 2012 / 20:05

  Jag gillar ju, som jag nämnt tidigare :-), att läsa om tvillingarna ibland blandat med de andra inläggen. Men om du startar en tvillingblogg så läser jag ju såklart gärna den!

 12. 28 March 2012 / 21:21

  Jag har själv tvillingarna på snart 4,5 månader och gillar att läsa om dina små. Gillar mixen du har här inne, men om du skulle ordna en tvillingblogg har du en fast besökare här 🙂

  Ha det gott!

 13. ml
  29 March 2012 / 19:35

  Jag tycker om att det är blandat behövs inte en till blogg

 14. 27 August 2012 / 11:23

  Hej!!
  Vad har du för vagn till dina små söta barn 🙂 ?
  Vi ska bege oss ut i vagndjungeln efter en tvillingvagn snart..

  Kram

  • 27 August 2012 / 22:14

   Urban Jungle Duo. Nöjd med allt när det gäller den, förutom att jag inte klarar av att bära in den själv i bilen så jag är på jakt efter en jättelätt sulky också. Lycka till! 🙂 När beräknas de komma?

 15. 23 February 2022 / 00:54

  La boutique de robes moulantes à bandage Simaslim est plus sexy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.