Fesigt

Tidigt i em fick jag det här meddelandet från Bubbleroom:

Tyvärr var samtliga artiklar i din order slut i lager, detta beror på att våra lagersaldon tyvärr inte kan visas i realtid, vi ber om ursäkt för det inträffade.Om du handlat mot faktura så raderas denna per automatik, har du handlat med kort kommer vi returnera dina pengar och vid postförskott behöver du inte göra någonting.

Haha, vilket skämt. Självklart var det för att de inte ville sälja kjolen så billigt. Stor eloge till La Redoute som råkade sätta fel pris på några väskor för kanske en fem år sedan men levererade dem ändå. Jag tycker att Bubbleroom borde vara ärliga åtminstone om de inte vill sälja skinnkjolen till det superbra priset.

4 Comments

 1. Sofia
  27 March 2012 / 19:45

  Dåligt! Blir så irriterad på webshoppar som gömmer sig bakom dåligt uppdaterade lagersaldon.

 2. Camilla
  28 March 2012 / 05:00

  Absolut!

 3. Ani
  28 March 2012 / 09:36

  .. eller så var den slut för att så många hann före att beställa till det låga priset!! 😉 .. men troligtvis inte hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.