God morgon skoälskare!

Igår kväll hann jag snabbtesta skor från Vagabond, blogga lite och sedan vaknade förstås de små. Men ni ska få se skorna under dagen. Inte så många olika modeller för jag beställde flera i samma modell men i olika färger och storkelar. Målet var ett par pumps som passar när man vill vara vardagsfin men också till fest, alltså inte klackar med 14 cm hög klack. Känns jäkligt omodernt att förstöra fötterna så jag är helt övertygad om att klackarna kommer att bli lägre de närmaste åren som en motreaktion på de monsterklackarna som figurerat de senaste åren.

Jag gillar verkligen Vagabond – snygga, rejäla och prisvärda skor!

1 Comment

  1. Maria
    15 March 2012 / 09:14

    Åh vad spännande jag ser framemot bilder på skorna! Skor och väskor är ju det bästa som finns 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.