Testar offwhite byxor

De från Gina Tricot jag bloggat om tidigare. De är ganska höga i midjan men jag tror att jag gillar dem ändå. Kräver hudfärgade trosor men det ska jag väl kunna vaska fram från underklädeslådan. De svarta i samma modell var tajtare i midjan så de skickar jag tillbaka.

Här med ett linne från Gina Tricots kollektion The perfect tee. Jag tycker att vita byxor och ett vitt linne är en utmärkt bas i vår och sommar. Eller offwhite, krämvitt, gräddvit eller den vita nyans som passar just dig. Jag försöker undvika kritvitt.

2 Comments

  1. 10 March 2012 / 13:31

    Är de normala i storleken tycker du?

    • 10 March 2012 / 15:40

      Ja, det tycker jag. Inte små i stl i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.