Min Marni-shopping

Det här klickade jag hem igår. Tyckte det var bättre upplagt än tidigare år då det var någon form av kö (klickade uppdatera ca 20 ggr bara innan jag kunde in och shoppa). Som ni ser satsade jag på mönster. Jag hoppas att storlekarna är normala så att byxorna passar i midjan. Jag hoppas mest på att toppen och byxorna i samma mönster ska klicka på mig och med mig så att det blir som en heldress. Satsar på att behålla två plagg. Vilka får jag se när jag provar hemma. Halsbandet i vitt hann tyvärr ta slut innan jag kom in i webbutiken, och nu i efterhand kan jag ångra att jag inte klickade hem den svartprickiga kavajen/jackan.

Fick ni tag i något?

4 Comments

  1. 9 March 2012 / 15:02

    snygga grejer. Jag glömde alldeles bort att det var idag så har inte beställt något.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.