Utmaning: Snygga veckan

Många träningsbloggar har utmaningar och dessa utmaningar kan ju appliceras på andra sätt också, därför utmanar jag alla läsare som vill, att piffa till sig en liten stund varje dag hela den här veckan. Lagom till helgen kommer vi att vara “döööö-piffiga” om allt går vägen. 😉

Måndag: Hårinpackning och blek tänderna.
Tisdag: Plocka ögonbrynen och ev. färga (passa på att ta fransarna samtidigt).
Onsdag: Peeling och fuktmask (ansiktet).
Torsdag: Peeling och BUS (hela kroppen)
Fredag: Lätt manikyr och måla naglarna i en najs färg.
Lördag: Piffa lite extra med makeupen, t.ex. använd primer under basen och/eller sota med en snygg ögonskugga.
Söndag: Ta ett varmt och avkopplande bad.

Hoppas ni hänger med på detta! Vem är på?

5 Comments

 1. Carro
  30 January 2012 / 04:14

  Absolut! Vad använder du för tandblekning?

 2. Carro
  30 January 2012 / 04:16

  Absolut!
  Vilket sorts tandblekning använder du?

 3. Sandra
  30 January 2012 / 08:48

  Låter underbart! Även jag blir nyfiken på vilken tandblekning du använder.. Vet att jag har läst det förut men kommer inte ihåg. Vet du om det är okje att bleka tänderna hemma när man är gravid? Går imorgon in i vecka 26 och känner verkligen för att piffa till mig lite! Kram Sandra

 4. Sussi
  30 January 2012 / 18:35

  Jag hänger på, men min lista ser lite annorlunda ut 🙂

  Måndag: Plocka och färga ögonbrynen
  Tisdag: Slinga håret (jag gör det hemma)
  Onsdag: Peeling + mask (ansikte)
  Torsdag: Peeling + sol (kropp)
  Fredag: Nagelfix
  Lördag: Extrapiffad make up
  Söndag: Bad och fotfix

  Kul idé!

 5. Josefin Ö
  31 January 2012 / 10:23

  Åh, vilken rolig ide. Såg tyvärr inte inlägget igår så jag börjar idag. Passar perfekt eftersom jag och min man ska få barnvakt i helgen och gå på konsert och bo på hotell. Är dessutom gravid i v 28 så lite extra piff kan behövas nu när jag börjar känna mig lite större och osmidig. Tack för en trevlig blogg/Josefin Ö

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.