Man kan inte gilla allt

Det här storblommiga mönstret samt vissa typer av “kinablomsmönster” kan jag bara inte mé. Man ska aldrig säga aldrig, men det struntar jag i, detta sätter jag inte på mig.

Något trendigt som ni inte gillar?

8 Comments

 1. 27 January 2012 / 22:18

  Så sant så sant, jag gillar blommigt, men har svårt för de randiga tröjorna alla älskar. Jag gillar inte heller kombin stor dunjacka och högklackade stövlar.

  • Anna O-mamma till Tyra
   30 January 2012 / 10:51

   Haha……….. Jag gillar inte blommigt men älskar däremot randigt! Absout inte allt randigt utan är väldigt kräsen. Det ska vara “rätt ränder” och de perfekta färgerna. Inte alltid så lätt att hitta men jag har samlat på mig en liten kollektion!

 2. 27 January 2012 / 23:32

  Håller med dig men vet också att jag är oerhört lättpåverkad;) Du som har kommit igång med träning så bra sla inte missa min fina tävling. Om du hinner vill säga;)

 3. Emma
  28 January 2012 / 13:22

  Leopardmönstrat och armemönster gillar jag inte alls. Minns när jag gick i mellanstadiet och det var inne med militärfärgade byxor, förutom de klassiska grön hade många lila, usch vad jag tyckte/tycker fortfarande att det är fult.

 4. 28 January 2012 / 18:23

  Jag gillar inte haremsbrallor. Det kommer jag aldrig sätta på mig.

  Du har fått en award i min blogg. 🙂

 5. 28 January 2012 / 21:24

  Hej!

  Har följt din blogg ett tag och nu är det väl dags att säga hej!:-)
  Ville bara tacka för receptet på plättarna, super goda!
  Jätte kul att läsa om tvillingarna, blev själv mamma till 2 tjejer i november så det är lite kul att se vad man har att se fram emot:-)

  Ha det gott!

 6. 29 January 2012 / 20:20

  Nä, den där storblommiga toppen var ingen favorit. Den skulle passa på min mormor!
  Jag gillar inte heller one-piece och skor med platåsula. Jag gillar dock kilklackar och jag har en kollega som tycker kilklackar är det fulaste hon vet! tänk vad smaken är som baken 🙂

 7. /carina
  29 January 2012 / 21:23

  Har väldigt svårt för 7/8-dels brallor- det känns bara för kort och inte alls fräscht somrigt eller vad det nu är meningen att det ska kännas som. Kanske är det barndomen med för långa, smala snabbväxande ben som spökar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.